. Архів матеріалів - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
П`ятниця, 03.05.2024, 18:26
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 91 92 »

 01.10.2016  на території паркової зони «Дубовий Гай» за ініціативою міжнародного ділового журналу «Community» відбудеться захід дя дітей віком  від 2 до 17 років «Місто – професій – 2016» 

В парковій зоні розгортається імпровізоване містечко. При вході кожна дитина (віком від 2 до 17 років) отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватися на роботу» після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей. А це представники надзвичайно значущих в сучасних умовах для країни професій, таких, як: рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник. Сумлінні «працівники» отримували заробітну плату, витратити яку мали можливість в крамниці солодощів та подарунків.

План-графік проведення заходу «Місто професій»:

... Читати далі »
Переглядів: 433 | Додав: SoNata | Дата: 12.08.2016 | Коментарі (0)

Наказ Міністерства освіти і науки України № 1/9-385 від 20 липня 2016 року "Про проведення Першого уроку".

   На виконання Указу Президента України “Про відзначення 25-ї річниці незалежності України” від 3 грудня 2015 року № 675 Міністерство пропонує провести в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах України Перший урок у 2016/2017 навчальному році, присвячений відзначенню цієї знаменної дати. Пропонується така тема Першого уроку для учнів 1-4 класів: «Це наше і це твоє». Матеріали до уроку, а саме - мультфільми, розроблено анімаційним розважально- пізнавальним телеканалом для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку ПЛЮСПЛЮС. 

Проект «Це наше і це твоє» - це яскраві та зрозумілі розповіді про геніальні винах ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: SoNata | Дата: 28.07.2016 | Коментарі (0)

Розпочався пожежонебезпечний період, коли достатньо лише необачно кинутого недопалка у суху траву, як миттєво пожежа набуває загрозливих масштабів. Вітряна погода сприяє дуже швидкому поширенню вогню. 

Рятувальники стикаються з проблемою недотримання людьми правил пожежної безпеки під час відвідування екосистем. Як результат – масштабні пожежі на відкритій території, непоправна шкода екології та чималі матеріальні збитки.

Пам’ятайте, користуватись вогнем для знищення сухої трави та сміття категорично заборонено. Адже ці необдумані дії можуть призвести до розповсюдження вогню на житлові, господарські споруди та дачні садиби. Гасіння лісових пожеж та загорянь на відкритій території пов’язане з подоланням великих труднощів, затратою значних матеріальних засобів і людських ресурсів. Від своєчасного виявлення загорання і гасіння на початковій стадії залежить подальший успіх ліквідації пожежі та розміри збитків. Нажаль, непоодинокими є ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: SoNata | Дата: 21.07.2016 | Коментарі (0)

 14 липня  Україна відзначила 73-ю річницю трагічних подій на Волині під час Другої світової війни. 

На початку червня видатні українські громадські та політичні діячі України звернулися до польського суспільства з листом покаяння і прощення.
 
У відкритому зверненні до керівництва польської держави, духовних і культурних діячів і всього польського суспільства йдеться про наближення днів пам'яті за загиблими синам і дочкам обох народів.
 
Переглядів: 445 | Додав: LavrAnn | Дата: 16.07.2016 | Коментарі (0)

Звернення Президента до Українського народу з нагоди річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України

Шановні співвітчизники!

26 років тому абсолютною більшістю голосів депутатів Верховної Ради Української PCP було ухвалено Декларацію про державний суверенітет України.

Прийняття цього довгоочікуваного державно-правового акта, покликаного гарантувати національні інтереси Українського народу, стало насправді політичним проривом того часу.

Державний суверенітет України проголошувався в Декларації як верховенство, самостійність, повнота і неподільність влади Республіки в межах її території та незалежність і рівноправність у зовнішніх зносинах. Встановлювалося, що територія України в існуючих кордонах є недоторканною і не може бути змінена та використана без її згоди.

Започаткувавши процес новітнього державотворення в Україні, Декларація стала першим надзвичайно вагомим кроком до повної Незалежності, 25-річчя якої ми відзначатимемо цього року. А 1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум, за результатами якого понад 90 відсотків громадян безкомпромісно висл ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: SoNata | Дата: 16.07.2016 | Коментарі (0)

Відповідно п.2 Порядку переведення учнів (вихованців) загальноосвітнього навчального закладу до наступного класу, затвердженого  наказом Міністерства освіти і науки України від 14.07.2015 № 762, оприлюднюємо рішення педагогічної ради ЗОШ № 80 про переведення учнів 1-10 класів.

 

 

Переглядів: 458 | Додав: SoNata | Дата: 23.06.2016 | Коментарі (0)

 21 червня 2016 р. у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбулась презентація історико-публіцистичної праці "Повстання Ідентичності" – спільного доробку 2-х братів, випускників нашої школи,  – юного поета Павла Ковальова (випускник 2016 року) та аспіранта кафедри історії і політології Національного Гірничого Університету Дениса Ковальова (випускник 2007 року) 

 Книга надрукована видавничо-консалтинговою компанією “Баланс-Клуб”(м. Дніпро) за сприяння січеславського правника та ідеолога “Руху за Гетьманат” Юрія Якуби.

 "Повстання Ідентичності" – це унікальний доробок в плані висвітлення питань боротьби європейської ідентичності, зокрема національної фін ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: SoNata | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

 День Конституції України відзначається щорічно 28 червня і є офіційним державним святом. Прийняттям даного документа в 1996 році ознаменувався початком становлення і розвитку нової демократичної і незалежної країни.

        Для кожного свідомого громадянина день Конституції України — це більше ніж просто червоний день календаря, це подія, з якої, власне, починається існування держави, як такої.

      Навряд чи варто нагадувати, що значить для української нації наявність власної незалежної держави, визнаного члена світової спільноти і повноправного учасника міжнародних відносин. До цього народ прагнув багато сотень років, і сьогодні  саме тому день Конституції України володіє особливим історичним та почесним значенням.

      Свято Дня Конституції урочисто відзначається у всьому світ ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: SoNata | Дата: 17.06.2016 | Коментарі (0)

 Ну ось ще одні пташенята вилетіли зі школи.  А нам знову зустрічати, навчати та розлучатися, бо життя йде уперед. Милі наші випускники! Доросле життя завжди у боротьбі задає все нові та нові запитання. Але ви повинні знайті  відповіді на них та гідно розв"язати! Пам"ятайте: ви - наше майбутнє!

Фотоальбом заходу  тут.

Переглядів: 507 | Додав: SoNata | Дата: 05.06.2016 | Коментарі (0)

        Ось і продзвенів ще один Останній дзвінок. Для кожної школи, для кожного учня це справжнє свято. Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості та смутку. Смутку... бо цей дзвінок був останнім для випускників 11 класу 2016 року.

На святі були присутні шановні гості: ветеран Другої світової війни, ветеран педагогічної праці Кондакова Валентина Михайлівна, ветерани праці Кульчицька Анна Митрофанівна, та Кузовльова Оксана Володимирівна З привітанням та напутніми словами виступила директор школи Ганюкова Катерина Степанівна.   

Кращих учнів, учасників та переможців олимпіад, МАН, конкурсів  було нагороджено похвальними листами, грамотами. Слова подяки та грамоти за  сумлінну працю, досягнення на педагогічній ниві, за вагомий внесок у розвиток освіти  отримали також і вчителі школи. 

... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: SoNata | Дата: 27.05.2016 | Коментарі (1)

Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz