. Шкільний офіцер поліції - 6 Вересня 2018 - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
П`ятниця, 03.05.2024, 11:07
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » 2018 » Вересень » 6 » Шкільний офіцер поліції
14:23
Шкільний офіцер поліції

Шкільний офіцер поліції (ШОП, англ. school resource officer) — модель співробітництва загальноосвітніх навчальних закладів і Управлінь патрульної поліції Департаменту патрульної поліції у містах України, де діє патрульна поліція.

Модель «Шкільний офіцер поліції» є однією з прикладів ефективної співпраці поліції і громади, розроблена з метою вирішення проблеми підліткової і дитячої злочинності. Ця модель поєднує зусилля двох організацій у зв'язку з їхніми унікальними повноваженнями — поліції, яка відповідає за профілактику злочинності, і шкіл, які відповідають за навчання дітей у місці, де вони проводять найбільше часу. 

Із 1 вересня 2016 року в Україні стартувала «перша хвиля» експерименту «Шкільний офіцер поліції».

        Метою моделі співробітництва загальноосвітніх навчальних закладів і Управлінь патрульної поліції у містах Департаменту патрульної поліції «Шкільний офіцер поліції» є створення гармонійного (безпечного) середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, що сприятиме ефективнішому навчальному процесу, розв'язанню конфліктів у загальноосвітніх навчальних закладах, безпеці учнів, учителів та інших працівників загальноосвітніх навчальних закладів та запобіганню асоціальній поведінці учнів.

       Головним завданням проекту є створення безпечнішого середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, забезпечення здійснення ефективної профілактики правопорушень серед учнів, застосування відновних практик з метою попередження конфліктів, правопорушень та інших негативних явищ. До програми загальноосвітні навчальні заклади долучаються виключно за власним бажанням. Співробітництво здійснюється на принципах законності, урахування найкращих інтересів учня, найшвидшого реагування, пропорційності та доцільності реагування, конфіденційності приватної інформації щодо дитини, належного використання інформації. Дізнатися більше про проект можно за посиланням

         З 03.09.2018 до  проекту "Шкільний офіцер поліції" долучилась і наша школа. Перше заняття "10 головних правил безпеки для дітей" за програмою "Школа і поліція" пройшло з  учнями 5 та 6 класів. Зустріч була продуктивною, цікавою та корисною. Фотоальбом заходу

 

 

Просмотров: 747 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz