. 07 Грудня 2018 - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
Четвер, 02.05.2024, 02:37
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » 2018 » Грудень » 07

7 грудня наша школа долучилася до проведення акції - уроку Гідності у межах відзначення Всесвітнього Дня Гідності та Свободи. Акція відбувається за підтримки команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine та під патронатом Міністерства освіти і науки України. Учні 5, 9, 10 класів спілкувалися на тему гідності людини, висловлювали свої думки, ділилися власними історіями, писали листи у майбутнє. Спілкування було щирим! Плануємо зробити подібне спілкування нашою традицією, тому що такий формат є важливим для розуміння та створення людських цінностей! Дякуємо вчителю історії та права Кривовій Світлані Дмитрівні та всім учасникам за увагу та допомогу у нашій спільній справі! Бути гідною людиною - це кожного дня бути відповідальним за свої вчинки, роботу та навчання, змінювати світ на краще!!!

... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Admin | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)

8 грудня 2018 року виповнюється 150 років з часу заснування Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка. Всеукраїнське товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка є однією з найстаріших громадських організацій, яка відіграла вирішальну роль у збереженні української нації, протидіяла процесам денаціоналізації України, виступала за збереження її культури, мови та історії. На зламі двох віків, під час перших визвольних змагань, Всеукраїнське товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка демонструвало духовну єдність українців. Осередки «Просвіти» здійснювали свою діяльність на Галичині, Наддніпрянщині, Кубані і навіть на далекосхідному Зеленому Клині та в Сполучених Штатах Америки. Брали участь в діяльності Товариства в різні часи Андрій Шептицький, Михайло Грушевський, Леся Українка, Іван Франко, Михайло Коцюбинський, Юрій Федькович та багато інших видатних українців. Багато членів Товариства стали жертвами сталінського та гітлерівського режимів, які забороняли діяльність «Просвіти». Наприкінці 80-х років, коли агонізувала комуністична система в Україні, досвід «Просвіти» прислужився справі самоусвідомлення, самоідентифікації українців, реалізації національної ідеї, квінтесенцією якої стало проголошення Акта Незалежності 24 серпня 1991 року. Товариство брало найактивнішу участь у всіх загальнополітичних заходах, не випускало з поля зору проблему зміцнення позицій української мови як державної, підготовку Верховною Радою Закону про мови в Україні. Просвітяни продовжили взятий курс на висвітлення замовчуваних раніше сторінок нашої трагічної історії, на відродження української національної культури через видавничу, лекційно-просвітницьку діяльність, визначили як пріоритетну еко ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Admin | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)

Підбито підсумки обласного фестивалю-конкурсу "Краса Божого світу", який було проведено у листопаді 2018 року. Предмет фестивалю: малюнки на тему «Краса Божого світу» (православні свята; біблійні сюжети; храм; краса рідної природи; моя Батьківщина, моє місто; моя сім'я і друзі).  Від навчального закладу було представлено 9 робіт учнів 1-5 класів. (Фотоальбом робіт).  Вітаємо Захарову Кароліну 2-Б клас, робота якої посіла  ІІІ місце.

Дізнатись про фестиваль та ознайомитись із роботами всіх учасників та протоколами можна за посиланням.

 

Переглядів: 497 | Додав: Admin | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)

Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz