. Архів матеріалів - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
Субота, 04.05.2024, 16:55
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 91 92 »

Цьогоріч робота  учнів та вчителів школи " Навчайся гідно та відповідально" взяла участь у Всеукраїнському студентсько-учнівському конкурсі соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»! Відеоролік, створений учніським та учительським колективом школи, допущено до  Інтернет-голосуванні на Youtube-каналі Проекту сприяння академічній доброчесності – SAIUP.

Переможці цієї номінації обиратимуться у двох категоріях учасників: “Школярі SAIUP” – роботи, допущені до конкурсу, подані від здобувачів середньої освіти та “Студенти SAIUP” – роботи, допущені до конкурсу, подані від здобувачів вищої та професійної освіти.


Голосування триватиме з 01 по 14 травня. (Зікінчення голосування 14.05.2018 о 18:00.) Переможців номінації буде оголошено 23 травня під час церемонії вручення нагород. голосування здійснюється через пошту  gmail шляхом проставляння "лайк"  під роліком.


Списки відеоробіт доступні за посиланнями:

... Читати далі »
Переглядів: 744 | Додав: Admin | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)

27.04.2018 відбувся ІІ форум медіапроектів "Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю". Грамотами Запорізького обласного институту послядипломної освіти та Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної адміністрації  були нагороджені  учні та педагогічні працівники школи. Щира подяка всім, хто долучився до підготовки  таких чудових робіт

 

Роботи, відзначені на форумі:

1."Україна за покликом долі" (Ржевська Ольга, Ковальова О. Д.)

______________________________________________

2. "Ми різні - ми рівні!" (Гріжинку Ростислав, Ковальова О. Д.)

... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2018

Ось і  наближається до свого логічного кінця районний проект-відеомарафон "Відеоканал Комунарськогої освіти". Останнім випробуванням стане очний етап, який відбудеться 03 травня 2018 року. Представниками учнівської спільноти школи буде презентовано та захищено останню підсумкову роботу, створену педагогами та учнями   "Запоріжжя - це Україна". Бажаємо Перемоги та запрошуємо всіх до перегляду. 

Переглядів: 460 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2018 | Коментарі (0)

Відеоробота учнів та вчителів школи "Всесвітній день книги й авторського права". (авт. учнівські колективи 3-Б,8-А класів та педагоги: Плецис В. В.-вчитель російської мови та літератури, Ковальова О. Д.- вчитель історії та права, Кот В. В.- педагог-організатор). У межах районного проекту "Відеоканал Комунарської освіти"

Переглядів: 502 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2018 | Коментарі (0)

Пропонуємо Вашої уваги учнівську роботу, представлену на  II Відкритий Всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе» (авт. Ращупкіна Влада (11-А),  Кривова С. Д.- учитель історії та права, Ковальова О. Д., - вчитель історії та права, Кот В. В. - педагог-організатор).

 

 

Переглядів: 467 | Додав: Admin | Дата: 20.04.2018 | Коментарі (0)

19.04.2018   учнівським активом школи була проведена акція "Розряди ситуацію" по збору батарейок. Це було чергове нагадування у межах Дня Довкілля.  Сама  акція була започаткована кілька років тому назад та діє на постійній основі в хімічному кабінеті школи.

А чи знате ви, що лише одна пальчикова батарейка, що потрапляє на сміттєзвалище,забруднює важкими металами 20 м2 землі і 400 кубометрів води! Спалені на сміттєспалювальних заводах батарейки утворюють діоксини, які з клубами диму потрапляють в повітря, ґрунт, воду, а звідти - в легені та інші органи людини. Мінімальні дози діоксинів викликають порушення роботи репродуктивної системи та онкологічні захворювання.

У всьому цивілізованому світі відпрацьовані батарейки збирають і утилізують від побутових відходів. В Україні нема централізованої системи збору відпрацьованих батарейок та акумуляторів для їх утилізації. Жителі міст змушені викидати їх у сміттєві контейнери, відтак вони потрапляють на полігони твердих побутових відходів, що призводить до значного забруднення довкілля.

Кожна людина в світі може зробити вклад в екологічний стан планети і почати можна з найпростішої справи - утилізації батарейок.

... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Admin | Дата: 18.04.2018 | Коментарі (0)

18 квітня в школі пройшов благодійний ярмарок у межах XIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на придбання обладнання дітям з вадами слуху Учнями школи вироблено поробки своїми руками та вилучено кошти на суму 986 гр., які і було направлено на рахунок благодійного фонду.

Переглянути фотозвіт можна за посиланням

 

    ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: Admin | Дата: 18.04.2018 | Коментарі (0)

17 квітня в школі пройшла виставка домашніх тварин "Веселий хвіст". Традиційно цей захід в школі відбувається до Дня довкілля, який в Україні відзначається 21 квітня. Учні принесли своїх домашніх тварин‚ щоб поділитися з оточуючими красою живої природи. На показі були представлені собаки‚ кішки‚ морські свинки‚ рибки‚ равлики. Безумовно усім дуже сподобалася виставка. Гості мали можливість погладити‚ потримати та сфотографувати тварин. Фотоальбом заходу

Ні для кого не секрет, що людяність, передусім, вимірюється ставленням людини до братів наших менших. І якщо у присутніх на виставці хоча б на хвиликнку сердце відчуло ще більше любові, ще більше милосердя, ще більше доборти та чуйності - маленький тест тест на ЛЮДЯНІСТЬ пройдено.

 

Переглядів: 640 | Додав: Admin | Дата: 18.04.2018 | Коментарі (0)

Аби діти займалися спортом та вели здоровий спосіб життя, їм необхідні відповідні умови. Школа вирішила взяти участь у конкурсі «Клич друзів – граймо разом!» від Klitschko Foundation.

Ми будемо старатись довести, що сучасний спортивний майданчик потрібен саме нашій школі! Ось відео, яке розказує про те, яке розкаже, чому майданчик потрібен саме нашій школі і як він може покращити інфраструктуру нашого міста.

Збудуємо мрію разом?

Запорізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 80 нещодавно виповнилось 50 років.

Педагогічний колектив старається покращити життєвий простір в приміщенні ми маємо комфортні кабінети, але спортзал та спортивний майданчик потребує модернізації.

Вперше проект з модернізації спортивних споруд мікрорайону школи був представлений у лютому 2017 р. на фестивалі молодіжних муніципальних ініціатив та посів ІІ місц ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

З 10 по 14 квітня 2018 року в школі проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «З вогнем не жартуй!». У межах Тижня було проведено заходи по роз’ясненню питань безпеки життєдіяльності серед педагогічних працівників та персоналу школи, проведено виховні години з теоретичним відпрацюванням дій під час евакуації в навчальному закладі та відпрацюванням надання першої долікарської допомоги, а також навчально-тренувальну евакуацію під час умовної надзвичайної ситуації. Фотозвіт пропонуємо переглянути  у перегляді

 

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz