. Мрія про сучасний спортивний майданчик - 16 Квітня 2018 - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
П`ятниця, 03.05.2024, 10:58
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » 2018 » Квітень » 16 » Мрія про сучасний спортивний майданчик
17:20
Мрія про сучасний спортивний майданчик

Аби діти займалися спортом та вели здоровий спосіб життя, їм необхідні відповідні умови. Школа вирішила взяти участь у конкурсі «Клич друзів – граймо разом!» від Klitschko Foundation.

Ми будемо старатись довести, що сучасний спортивний майданчик потрібен саме нашій школі! Ось відео, яке розказує про те, яке розкаже, чому майданчик потрібен саме нашій школі і як він може покращити інфраструктуру нашого міста.

Збудуємо мрію разом?

Запорізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 80 нещодавно виповнилось 50 років.

Педагогічний колектив старається покращити життєвий простір в приміщенні ми маємо комфортні кабінети, але спортзал та спортивний майданчик потребує модернізації.

Вперше проект з модернізації спортивних споруд мікрорайону школи був представлений у лютому 2017 р. на фестивалі молодіжних муніципальних ініціатив та посів ІІ місце у секції «Зайнятість молоді та соціальне підриємництво». Проект захищали учні Матковська Олена та Вітко Сергій, які є лідерами ініціативної шкільної команди «ЗОШактив 80». Були визначені пріоритетні об’єкти Космічного мікрорайону, які зараз знаходяться в занедбаному стані, та запропонувані власні ідеї щодо відновлення інфраструктури міського простору. Ідею модернізації міського простору була підтримана у квітні 2017 р. на ІІ форумі соціальних ініціатив, де проект був відзначений п’ятьма дипломами та сертифікатами. На сучасному етапі школа намагається практично реалізувати проект з реконструкції саме шкільного спортивного майданчику.

Територія нашої школи не огороджена та користується популярністю у мешканців мікрорайону як зона відпочинку та заняття спортом. Проведене нами соціальне дослідження актуалізувало зацікавленість територіальної громади у відновленні стадіону та зони активного дозвілля. Поряд знаходиться басейн «Байкал» і створення сучасних спортивних споруд та спортивного майданчику сприятимуть популяризації здорового способу життя та бажанню населення всіх вікових категорій займатися спортом. Особливо це стосується підлітків, тому що найпопулярніші розваги – це переважно комп’ютерні ігри. Створивши умови для заняття різними видами спорту, ми плануємо залучати представників спортивних та громадських організацій з метою вирішення важливої соціальної проблеми активного сумісного дозвілля батьків та дітей. Таким чином даний проект має суспільне значення щодо зміцнення родинних стосунків та розвитку сімейних цінностей.

Просмотров: 463 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz