. 16 Квітня 2018 - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
П`ятниця, 03.05.2024, 15:31
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » 2018 » Квітень » 16

Аби діти займалися спортом та вели здоровий спосіб життя, їм необхідні відповідні умови. Школа вирішила взяти участь у конкурсі «Клич друзів – граймо разом!» від Klitschko Foundation.

Ми будемо старатись довести, що сучасний спортивний майданчик потрібен саме нашій школі! Ось відео, яке розказує про те, яке розкаже, чому майданчик потрібен саме нашій школі і як він може покращити інфраструктуру нашого міста.

Збудуємо мрію разом?

Запорізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 80 нещодавно виповнилось 50 років.

Педагогічний колектив старається покращити життєвий простір в приміщенні ми маємо комфортні кабінети, але спортзал та спортивний майданчик потребує модернізації.

Вперше проект з модернізації спортивних споруд мікрорайону школи був представлений у лютому 2017 р. на фестивалі молодіжних муніципальних ініціатив та посів ІІ місц ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

З 10 по 14 квітня 2018 року в школі проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «З вогнем не жартуй!». У межах Тижня було проведено заходи по роз’ясненню питань безпеки життєдіяльності серед педагогічних працівників та персоналу школи, проведено виховні години з теоретичним відпрацюванням дій під час евакуації в навчальному закладі та відпрацюванням надання першої долікарської допомоги, а також навчально-тренувальну евакуацію під час умовної надзвичайної ситуації. Фотозвіт пропонуємо переглянути  у перегляді

 

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Змайструвати басейн або навіть гідроелектростанцію — не проблема для запорізьких школярів. Щоправда, ці об’єкти поки що лише в іграшковому вигляді. Втім, викладачі запорізького СТЕМ-центру впевнені, їх вихованці у майбутньому зможуть будувати і справжні моделі.

Маленькі вихованці Запорізького STEM-центру сьогодні проводять першу у своєму житті прес-конференцію. Вже незабаром діти вирушать до Києва презентувати свої іграшкові проекти на Всеукраїнському фестивалі «Robofist – більше ніж роботи». Участь у фестивалі візьмуть 12 маленьких запоріжців, які у складі двох команд презентуватимуть лего-моделі гідроелектростанції та басейну, адже тема цьогорічного фестивалю — «Вода». Всеукраїнський фестиваль «Robofirst – більше ніж роботи» відбудеться вже у квітні в Києві. Крім запорізьких молодих техніків, свої проекти презентуватиме понад тисяча учасників зі всієї України.

За останні кілька років в Україні стрімко зросла популярність STEM освіти – наукового підходу, який об’єднує в собі чотири дисципліни, а саме: Science – природничі науки; Technology – технології; Engineering – технічну творчість; Mathematics – математику. STEM освіта цікава своїм нетривіальним підходом до вивчення та викладання складних речей простим, доступним та зрозумілим способом. Сьогодні STEM є окремим освітнім напрямком, що поєд ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz