. Перший фестиваль STEM освіти - 16 Квітня 2018 - Сайт ЗОШ № 80 М. Запоріжжя
Сайт ЗОШ № 80 м. Запоріжжя
П`ятниця, 03.05.2024, 09:34
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гість | RSS

Мапа сайту

Бібліосвіт ЗЗСО 80

Психологічна

ІРЦ Комунарського

Про ІРЦ

Екстренна допомога

В двох словах

Освіта району

Оздоровлення дітей

Це ми

НАШІ СПРАВИ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

COVID-19

Офіційні посилання

Главная » 2018 » Квітень » 16 » Перший фестиваль STEM освіти
15:32
Перший фестиваль STEM освіти

Змайструвати басейн або навіть гідроелектростанцію — не проблема для запорізьких школярів. Щоправда, ці об’єкти поки що лише в іграшковому вигляді. Втім, викладачі запорізького СТЕМ-центру впевнені, їх вихованці у майбутньому зможуть будувати і справжні моделі.

Маленькі вихованці Запорізького STEM-центру сьогодні проводять першу у своєму житті прес-конференцію. Вже незабаром діти вирушать до Києва презентувати свої іграшкові проекти на Всеукраїнському фестивалі «Robofist – більше ніж роботи». Участь у фестивалі візьмуть 12 маленьких запоріжців, які у складі двох команд презентуватимуть лего-моделі гідроелектростанції та басейну, адже тема цьогорічного фестивалю — «Вода». Всеукраїнський фестиваль «Robofirst – більше ніж роботи» відбудеться вже у квітні в Києві. Крім запорізьких молодих техніків, свої проекти презентуватиме понад тисяча учасників зі всієї України.

За останні кілька років в Україні стрімко зросла популярність STEM освіти – наукового підходу, який об’єднує в собі чотири дисципліни, а саме: Science – природничі науки; Technology – технології; Engineering – технічну творчість; Mathematics – математику. STEM освіта цікава своїм нетривіальним підходом до вивчення та викладання складних речей простим, доступним та зрозумілим способом. Сьогодні STEM є окремим освітнім напрямком, що поєднує інноваційні технології у вивченні як природничих, так і художніх дисциплін.

Перший фестиваль STEM освіти, організатором якого є ГО «Соціальна справедливість «Совість»», приємно здивує гостей та учасників масштабом, змістом та формою. Особливо цікавою буде програма фестивалю, де можна буде не лише дізнатись щось нове, а й добряче розважитись. Як розповіли у організаційному комітеті, на фестивалі  STEM освіти ви зможете:

  • відвідати лекції на важливі й актуальні освітні теми;
  • ознайомитися зі школами і курсами, які спеціалізуються на STEM освіті;
  • долучитися до конкурсу технічних рішень;
  • відвідати виставку проектів;
  • спробувати себе у ролі STEMнауковців, де на спеціальних воркшопах зможете змайструвати робота, провести фізичні чи хімічні експерименти, покерувати автомобільними й авіаційними роботами, поюзати інноваційні гаджети, тощо;
  • взяти участь у розіграші сувенірних подарунків;
  • розважитися з аніматорами.

«Цього року ми вирішили максимально наситити та урізноманітнити програму нашого фестивалю. Завітавши на фестиваль STEM освіти, ви дізнаєтесь багато цікавого із останніх досягнень сучасної науки, зможете взяти участь у численних експериментах та дослідах, а головне, зрозумієте, що наука і навчання можуть бути цікавими та захоплюючими для ваших дітей», - розповіла лідер «Соціальної справедливості» Алла Шлапак.

Організатори запевняють, що фестиваль STEM освіти буде особливо цікавий школярам віком від 10 до 18 років, а також юним спеціалістам, які цікавляться науково-технічним напрямком або мають власні винаходи.

Не будуть нудьгувати і батьки. Вони дізнаються, що є корисного у сучасних гаджетах, опанують нові навчальні програми та особливості виховання покоління Z, яким сьогодні є сучасні діти.

Фестиваль STEM освіти відбудеться 21 квітня у Козак-Палаці вул. Перемоги, 70б.

Про STEM-ідеї та досягнення у репортажі TV-5

 

Просмотров: 435 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук на сайті

Ел. скриня довіри

Набір у 1 клас

Дистанційне навчан

Доброчесність

fb Творче середови

Пришкільний табір

Електронний журнал

Майстерня розваг

УВАГА! УВАГА!

Вхід на сайт

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz